Showcase gebouw in Tsjetsjeni, overspoeld door vlammen

GROZNY, Rusland (Reuters) Een gebouw met 45 verdiepingen in het midden van Grozny moest de regeneratie van 2018 moncler de hoofdstad van moncler jassen heren Rusland, Tsjetsjeni, demonstreren na een jarenlange burgeroorlog die woensdag in vlammen opging.

Tientallen brandweerlieden streden urenlang om het vuur te doven dat zich snel verspreidde door het moncler jassen dames onze website sale nieuw gebouwde en lege gebouw, het hoogste in de stad dat ooit het symbool was voor verwoesting en chaos tijdens twee oorlogen in moncler jassen heren sale de jaren negentig.

zo triest om dit te zien gebeuren, want dit is een symbool van vrede geweest, een symbool van het einde van de oorlog moncler jas dames sale in Tsjetsjeni, de enige attractie in de stad, iedereen moncler jas heren was er trots moncler jas sale op, moncler outlet zei Temila Sagaipova in Grozny.

hoop dat ze het snel zullen herbouwen om niet een afgebrande rune in het centrum moncler nederland van de moncler jas dames stad te laten zitten, voegde ze eraan moncler uitverkoop toe, in een menigte moncler jassen dames van ongeveer 600 mensen die zich verzamelden om toe te kijken terwijl vlammen aan moncler jassen outlet n kant van het gebouw omhoog sprongen en zich binnen verspreidden.

Ambtenaren zeiden dat een elektrische kortsluiting in plaats van een rebelse brandstichting de meest waarschijnlijke oorzaak was van de brand op de glimmende staal- en glasstructuur, onderdeel van een nieuw bedrijf en residentile ontwikkeling genaamd moncler outlet moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl sale Grozny City vlakbij de hoofdstad van de belangrijkste moskee en plaatselijke overheidsgebouwen.

Een gebouw met meerdere verdiepingen, dat deel uitmaakt van het Grozny City-complex, wordt gezien in brand moncler jas outlet in de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny, 3 april 2013. REUTERS / Yelena Fitkulina

Meer moncler jassen dan een decennium nadat Moskou de controle over Tsjetsjeni moncler jas heren sale opnieuw vestigde, is geweld nog steeds een bijna moncler sale dagelijks fenomeen in delen van de verziekende republiek in de Noord-Kaukasus, waar opstandelingen moncler dames zeggen dat ze vechten om een ??aparte islamitische staat op te zetten.

Rechten groepen zeggen dat de opstand ook wordt aangedreven door corruptie en grieven tegen de sterke arm tactiek van Moskou ondersteund Chechen leider, Ramzan Kadyrov, en zijn troepen.

Activisten beschuldigen Kadyrov-veiligheidsdiensten van het uitvoeren van ontvoeringen, marteling en buitengerechtelijke executies om te proberen een islamistische opstand te vernietigen.

Een gebouw met meerdere verdiepingen, dat deel uitmaakt van het Grozny City-complex, wordt gezien in brand in moncler heren de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny, 3 april 2013. REUTERS / Yelena Fitkulina.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>